вторник, 2 септември 2008 г.

Ман Юн позлати Бербо-Митко ще получи 21 милиона за четири години

Автор: Стойно Стойнов

Със 100 000 на седмица българинът става един от най-скъпоплатените нападатели в историята

Трансферът на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед превърна българина в един от най-скъпоплатените футболисти в света. Бербо ще прибира по 100 000 паунда на седмица по време на престоя си на Олд Трафорд, което означава, че в следващите четири години българинът ще вземе 21 милиона паунда. Отделно от заплатата си, Бербатов ще получава и тлъсти премии при всяка победа на Манчестър Юнайтед, както и за всеки свой отбелязан гол.

С преминаването си в Юнайтед капитанът на националния ни отбор по футбол се превърна в един от най-скъпоплатените нападатели в света. Бербатов ще дели световния връх с футболисти като Александро Дел Пиеро, Фернандо Торес, Самуел Ето`о, Златан Ибрахимович и Дидие Дрогба.

www.donbalon.eu

ЕДНА СБЪДНАТА МЕЧТА: БЕРБО В МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД!

Една сбъдната мечта: Бербо в Манчестър Юнайтед!


Националът Димитър Бербатов записа със златни букви името си в историята на българския футбол! Преди броени минути Бербатов официално подписа договор с първенеца на Англия и европейски клубен шампион Манчестър Юнайтед. Сагата около преминаването на българина на „Олд Трафорд” продължи повече от година, но за щастие на футболиста тя приключи в последния възможен момент преди затварянето на трансферния прозорец на Стария континент. Така Димитър Бербатов сбъдна мечтата си и облече фланелката на 17-кратния носител на шампионската тила в Англия. Трансферът е на стойност 30,75 млн. паунда, като част от сделката става и Фрейзър Кембъл, който ще играе на „Уайт Харт Лейн” под наем за един сезон. В последните часове трансферната сага придоби пълен обрат, след като новите собственици на Манчестър Сити отправиха умопомрачителна оферта на стойност 37 млн. паунда. Първоначално изтече информация, че тя е била приета от ръководството на „шпорите”.


www.gong.bg