сряда, 15 април 2009 г.

Футбол: Преди мача Порто – Манчестър Юнайтед

Съставът на Порто приема Манчестър Юнайтед в ¼ финален мач реванш от Шампионска лига. Срещата ще се изиграе на „Ещадио до Драгао” в Порто и е с начален час 21:45 българско време. Очаква се българинът в състава на Юнайтед Димитър Бербатов да започне като титуляр за тима си и да бъде в основата на задължителната победа, защото преди седмица на „Олд Трафорд”, срещата завърши при резултат 2:2.
Добрата новина за сър Алекс Фъргюсън е, че в състава се завръща и защитникът Рио Фърдинанд, който е един от лидерите на отбора, а до вчера беше в лазарета. Очаква се Фърдинанд да си партнира в центъра на зашитата с Неманя Видич. Място сред титулярите ще намерят и Кристиано Роналдо, и Уейн Рууни, който пък са в основата на миналогодишните успехи на отбора. Срещата пропуска само Уест Браун, който е с травма.
Треньорът на Порто Жезуладо Ферейра ще може да разчита на всичките си основни играчи. Изключение правят само Джордже Фусиле и Невлон Бенитес. Наказани играчи няма, а атаката със сигурност ще бъде водена от Лисандро Лопеш, който навлиза във все по-добра спортна форма.

www.focus-sport.net