петък, 15 април 2011 г.

Offsidebet реши да раздава пари на българските си клиенти

 
Всеки уикенд - 50% бонус за комбиниран залог - само за български клиенти на Offsidebet!
Offsidebet ви дава възможност да получите 100 лева бонус всяка седмица!
Просто се регистрирайте от банера за да получите НАЧАЛЕН БОНУС,
както и УИКЕНД БОНУС
 
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ
 банера Ви дава право на цели 2 бонуса при регистрация от него

Моля, запознайте се внимателно с условията на бонуса:
  1. Бонус сумата се изплаща върху избран от Вас изгубен комбиниран залог всеки уикенд.
  2. Залогът, върху който желаете да получите бонус трябва да е направен от 0:00:01 в събота до до 23:59:59 часа в неделя българско време.
  3. Сумата на бонуса е равна на 50% от стойността на губещия залог. Максималната сума на бонуса е 100 лева (или еквивалентна сума в друга валута - €50 или в щатски долари според валутните курсове в деня на кредитиране на бонуса).
  4. За целите на бонуса може да се използва комбиниран залог от минимум 3 събития, с минимален коефициент от 1.50 на всяко събитие в комбинацията и максимален коефициент от 3.00 за всяко събитие в комбинацията.
  5. След получаване на бонус, сумата на бонуса трябва да бъде изиграна поне 5 пъти преди теглене! Минимален коефициент за превъртане след получаване на бонуса - 2.00 (коеф. от минимум 1.75 за всяко събитие в комбиниран залог)! Пример: За получен бонус от 100 лева, трябва да направите 500 лева в сметката си за спортни залагания, след получаване на бонуса, преди да можете да изтеглите средства.
  6. Офертата е валидна само за един потребител на домакинство или IP адрес. Повече от една сметка на домакинство е забранена!
  7. Офертата е валидна само за български граждани с регистриран адрес в България. Запазваме си правото да поискаме копие от личната Ви карта преди да кредитираме сумата на бонуса по сметката Ви.
  8. За получаване на бонуса се квалифицират всички видове депозити.
  9. Тази оферта може да бъде комбинирана с всички други бонус предложения на Offsidebet. Единственото изключение е бонусът за първи депозит - клиентите нямат право да получат бонус за първи депозит, и бонус за изгубен комбиниран залог върху един и същи залог.
  10. Предложението е валидно както за настоящи, така и за нови клиенти на Offsidebet.com.
  11. Залози "на живо" не се броят към изискванията за превъртане на бонуса, както и такива залози в комбинация не могат да получат бонус!
  12. Залози на противоположни изходи на едно и също събитие след получаване на бонус НЕ се броят към изискванията за превъртане на бонуса.
  13. Offsidebet.com си запазва правото да измени и/или отмени тази промоция по всяко време, без предварително уведомление!

Как да получите бонуса:
  1. Регистрирайте сметка в Offsidebet.com и депозирайте средства.
  2. Всеки уикенд - имате право да изберете по един губещ комбиниран залог и да получите бонус - бонусът е 50% от стойността на залога, до 100 лева сума на бонуса.
  3. Изпратете email на klienti@offsidebet.com с потребителското си имe и текст упоменаващ, че искате да получите бонус за комбиниран залог.
  4. След получаване на бонуса, бонус сумата трябва да бъдат изиграна поне 5 ПЪТИ в спортни залози, преди да можете да поискате теглене. Тоест, за бонус от 100 лева, след получаването на бонуса трябва да направите оборот от 500 лева преди да получите теглене.

Дидие Дрогба обича секс с три жени в спалнята

Дидие Дрогба обича секс с три жени в спалнята

сряда, 13 април 2011 г.

Лига Европа: Програма за ¼ финалите

Лига Европа: Програма за ¼ финалите

Класиране НБА – Западна конференция

Класиране НБА – Западна конференция

Класиране НБА – Източна конференция

Класиране НБА – Източна конференция

НБА: Всички резултати от снощи

НБА: Всички резултати от снощи

Сър Алекс: Бяхме по-добри, Торес игра по заповед

Сър Алекс: Бяхме по-добри, Торес игра по заповед

Фенове на ЦСКА оскверниха паметника на Гунди и Котков

Фенове на ЦСКА оскверниха паметника на Гунди и Котков