четвъртък, 21 април 2011 г.

Прогноза: Кой ще играе срещу ЦСКА!

Прогноза: Кой ще играе срещу ЦСКА!

сряда, 20 април 2011 г.

Барса срещу Реал - инфо, състави, прогнози, статистика и факти

Отборите на Барселона и Реал Мадрид ще се изправят един срещу друг тази вечер на финала на турнира за Купата на Краля в Испания.




Мачът е на стадион "Местая" във Валенсия и започва в 22:30 часа.
Двата гранда завършиха наравно 1:1 в среща от първенството в събота на стадион "Сантяго Бернабеу" в Мадрид. С това равенство Барселона на практика си осигури титлата от шампионата, тъй като успя да запази аванса си от 8 точки в класирането шест кръга преди края. Барселона и Реал Мадрид ще изиграят и още две срещи помежду си след дербито на финала за Купата на Краля - на полуфиналите на Шампионската лига.
Барселона е най-успешният отбор в историята на турнира за Купата на краля с 25 трофея. Каталунците имат и 9 загубени финала.

Коефициентите на Offsidebet

При последните си три участия във финала Барселона се поздравява с победа. Барселона и Реал Мадрид са се изправяли 5 пъти досега на финала за Купата на Краля, каталунците имат 3 победи, а "белите" - 2. Барселона печели последния финал между двата гранда в турнира - на "Местая" през 1990 година с 2:0. "Белите" имат 36 участия на финала за Купата на Краля, но са печелили трофея само 17 пъти. За последно мадридчани грабнаха трофея през 1993 година. Любопитното е, че тогава финалът е отново на "Местая" - "белите" побеждават Сарагоса с 2:0.

След това те имат 2 участия на финала, но и в двете губят - през 2002 година от Ла Коруня (1:2), а през 2004 г.- от Сарагоса (2:3 след продължения).
Барселона и Реал Мадрид са се срещали 28 пъти в турнира за Купата на Краля. "Блаугранас" имат предимство в преките двубои - 14 победи срещу 9 за Реал Мадрид, като са регистрирани и 5 равенства. Капитанът на Барселона Карлес Пуйол почти сигурно ще започне като титуляр в центъра на отбраната. Опитният защитник се завърна в игра след дълго лекуване на контузия.

На вратата на Барселона ще се очаква да застане резервата на Виктор Валдес - Хосе Мануел Пинто, който играе в срещите за Купата на краля. В халфовата линия е възможно Андрес Иниеста да бъде изнесен в по-предни позиции и да заеме място до Педро Родригес, а в центъра на средната линия да се появят Хавиер Масчерано или Сейду Кейта.
Реал Мадрид ще излезе на "Местая" без защитника Раул Албиол, който изтърпява наказание за червения картон в "Ел Класико 1" в събота. Халфовете Ласана Диара и Фернандо Гаго също няма да играят, но заради контузии.


Наставникът на Реал Жозе Моуриньо обяви на пресконференция преди мача, че ще заложи на схема 4-3-3 и това вероятно означава, че централният защитник Пепе може да се появи в халфовата линия. При този вариант Серхио Рамос ще играе като централен бранител, а Алваро Арбелоа ще действа в дясната част на защитата. Много е вероятно и тогоанският нападател Емануел Адебайор да води атаката на мадридчани за сметка на неубедителния в събота Карим Бензема.
Вероятни състави:

БАРСЕЛОНА (4-3-3): Пинто - Алвеш, Пуйол, Пике, Адриано - Бускетс, Чави, Иниеста - Педро, Меси, Вийя

РЕАЛ МАДРИД (4-3-3): Касийяс - Арбелоа, Рамос,, Карвальо, Марсело - Пепе, Кедира, Алонсо - Ди Мария, Роналдо, Адебайор
инфо: Агенция Фокус

Внимание – PokerStars и Full Tilt Poker се оказаха измамници

Внимание – PokerStars и Full Tilt Poker се оказаха измамници

понеделник, 18 април 2011 г.

Нов бонус за залгащите + къде да залгаме ако нямаме кредитна карта

 
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lj36l6K94V1qgv4hso1_500.jpg
 
Моля, запознайте се внимателно с условията на бонуса:

Регистрирай се от тук или долния банер за да получиш бонус 100 лева

  1. Минималната сума на първи депозит, върху който може да се получи бонус е €10 (20 лева или $10).
  2. Максимален размер на безплатния залог - 100 лева (€50 или $50).
  3. Безплатен залог се изплаща върху стойността на първия направен от Вас залог на спортни събития. Сумата на безплатния залог е равна на 50% от стойността на първия залог.
  4. За получаване на бонуса може да се използва единичен, както и комбиниран залог. Бонус върху системни залози не се изплаща. Минимален коефициент на първия залог, за да се получи бонус - 1.50 (за единичен залог, както и за всяко събитие в комбиниран залог).
  5. Бонус сумата се изплаща върху залог, направен в рамките на 7 дни след първия Ви депозит в Offsidebet.
  6. Офертата е валидна само за първи депозит направен след 00:00 часа българско време на 8 Ноември 2010.
  7. Сумата на безплатния залог не може да надхвърля 50% от стойността на първия Ви депозит в Offsidebet.
  8. Безплатният залог е под формата "winnings only", т.е. клиентите получават САМО чистата печалба от залога, като Offsidebet ще приспадне стойността на направения залог. Пример: за безплатен залог от 100 лева, заложен на коефициент 1.80 - клиентът ще получи само чистата печалба от 80 лева, като Offsidebet ще приспадне от клиенската сметка стойността на залога.
  9. Бонус сумата трябва да бъде изиграна в един залог.
  10. След получаване на безплатен залог, бонусът и сумата на депозита, за който е получен безплатен залог трябва да бъдат изиграни поне 3 пъти преди теглене! Пример: За депозит от €100 и получен бонус от €50 трябва да направите минимален оборот от €450 в сметката си за спортни залагания след получаване на бонуса, преди да можете да изтеглите средства.
  11. Минимален коефициент за превъртане след получаване на бонуса - 1.70! При превъртане на бонуса на комбинирани залози - минимален коефициент от 1.50 на всяка селекция в комбинацията. Системни залози не се броят към условията за превъртане на бонуса.
  12. Залози на Бейзбол Парични Коефициенти, не се считат към изискването за превъртане.
  13. Офертата е валидна само за един потребител на домакинство, семейство, IP адрес или среда, в която се използват споделени компютри (училище, клуб, библиотека и др.) Повече от една сметка на домакинство е забранена!
  14. Офертата е валидна само за български граждани с регистриран адрес в България. Запазваме си правото да изискаме копие от личната Ви карта преди да кредитираме сумата на бонуса по сметката Ви.
  15. За получаване на бонуса се квалифицират всички видове депозити.
  16. При теглене на средства преди получаване на бонуса, губите право да получите този бонус.
  17. При нарушаване на условията на бонуса или откриването на залози, които поради бонус или друга промоция, водят до гарантирана печалба за единичен клиент или група клиенти, Offsidebet си запазва правото да отмени бонуса, както и да отмени залог, направен със средствата от бонуса. Offsidebet си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, за да покрие административните си разходи.
  18. Offsidebet.com си запазва правото да измени и/или отмени тази промоция по всяко време, без предварително уведомление!


Залози на противоположни изходи на едно и също събитие НЕ могат да получат бонус, както и не се броят към изискванията за превъртане на бонуса.


Пример На събитието - отбор А срещу отбор Б:
  • залози на Победа на отбор А и отбор Б едновременно.
  • залози на Двоен изход - Отбор А и Отбор Б/Равен едновременно.
  • залози на Отбор А и Отбор Б едновременно.
  • залози на хендикап на залози на хендикап на 2-та отбора едновременно.
Гореизброените залози, както и подобни на тях вариации НЕ се квалифицират за получаване на бонус, както и не се броят към изискванията за превъртане на бонуса!