четвъртък, 1 септември 2011 г.

България - Англия носи печалба на всеки български гражданин



Предстои да се изиграе мача България - Англия
Мача ще бъде предаван директно по БНТ1 и всеки ще може да го наблюдава, но само който се регистрира в Offsidebet ще може да играе мача с безплатни 100 лева.



Разгледай сайта и ако искаш 100 лева безплатен залог, просто се регистрирай и играй без РИСК, не губи собствените си пари, играй на сигурно



сряда, 31 август 2011 г.

Днес 3 бонуса при регистрация


BulFootball.com и Offsidebet.com предалгат на българските почитатели на спортните залагания ЦЕЛИ 3 БОНУСА 

1.Бонус - При регистрация от ТУК получаваш 100 лева Бонус за нов клиент

2.Бонус - Всеки уикенд получаваш 50% бонус депозит

3.Бонус -  Всеки четвъртък получаваш  10% бонус презараждане

Всички тези бонуси са за спортни залагания!
Убедете се, че Offsidebet e номер 1 на пазара за залагания!
Най-доброто обслужване на клиенти!
Най-добрите бонуси!
Страхотни коефициенти!

вторник, 30 август 2011 г.

2х100 лева подарък: Всеки седмица, за всеки българин

Най-добрата оферта за българи в най-сигурният букмейкър, с най-доброто обслужване на клиeнти, с най-добрите коефициенти    


Ако се регистрирате през банера ще получите 100 лева бонус за нов клиент, както и всяка седмица по 100 лева бонус депозит
Разгледай сайта
вземи 200 лева от банера при регистрация
 
Всеки уикенд - 50% бонус за комбиниран залог - само за български клиенти на Offsidebet!
Offsidebet ви дава възможност да получите 100 лева бонус всяка седмица!
 
 
Моля, запознайте се внимателно с условията на бонуса:
  1. Бонус сумата се изплаща върху избран от Вас изгубен комбиниран залог всеки уикенд.
  2. Залогът, върху който желаете да получите бонус трябва да е направен от 0:00:01 в събота до до 23:59:59 часа в неделя българско време.
  3. Сумата на бонуса е равна на 50% от стойността на губещия залог. Максималната сума на бонуса е 100 лева (или еквивалентна сума в друга валута - €50 или в щатски долари според валутните курсове в деня на кредитиране на бонуса).
  4. За целите на бонуса може да се използва комбиниран залог от минимум 3 събития, с минимален коефициент от 1.50 на всяко събитие в комбинациhttp://ads.o-networkaffiliates.com/redirect.aspx?pid=3063&bid=1677ята и максимален коефициент от 3.00 за всяко събитие в комбинацията.
  5. След получаване на бонус, сумата на бонуса трябва да бъде изиграна поне 5 пъти преди теглене! Минимален коефициент за превъртане след получаване на бонуса - 2.00 (коеф. от минимум 1.75 за всяко събитие в комбиниран залог)! Пример: За получен бонус от 100 лева, трябва да направите 500 лева в сметката си за спортни залагания, след получаване на бонуса, преди да можете да изтеглите средства.
  6. Офертата е валидна само за един потребител на домакинство или IP адрес. Повече от една сметка на домакинство е забранена!
  7. Офертата е валидна само за български граждани с регистриран адрес в България. Запазваме си правото да поискаме копие от личната Ви карта преди да кредитираме сумата на бонуса по сметката Ви.
  8. За получаване на бонуса се квалифицират всички видове депозити.
  9. Тази оферта може да бъде комбинирана с всички други бонус предложения на Offsidebet. Единственото изключение е бонусът за първи депозит - клиентите нямат право да получат бонус за първи депозит, и бонус за изгубен комбиниран залог върху един и същи залог.
  10. Предложението е валидно както за настоящи, така и за нови клиенти на Offsidebet.com. Нов бонус за комбиниран залог може да бъде получаван само след изиграването на предишен такъв бонус.
  11. Залози "на живо" не се броят към изискванията за превъртане на бонуса, както и такива залози в комбинация не могат да получат бонус!
  12. Залози на противоположни изходи на едно и също събитие след получаване на бонус НЕ се броят към изискванията за превъртане на бонуса.
  13. Offsidebet.com си запазва правото да измени и/или отмени тази промоция по всяко време, без предварително уведомление!


Как да получите бонуса:
  1. Регистрирайте сметка в Offsidebet.com и депозирайте средства.
  2. Всеки уикенд - имате право да изберете по един губещ комбиниран залог и да получите бонус - бонусът е 50% от стойността на залога, до 100 лева сума на бонуса.
  3. Изпратете email на klienti@offsidebet.com с потребителското си имe и текст упоменаващ, че искате да получите бонус за комбиниран залог.
  4. След получаване на бонуса, бонус сумата трябва да бъдат изиграна поне 5 ПЪТИ в спортни залози, преди да можете да поискате теглене. Тоест, за бонус от 100 лева, след получаването на бонуса трябва да направите оборот от 500 лева преди да получите теглене.

понеделник, 29 август 2011 г.

100 лева подарък от BulFootball.com и Offsidebet

 
 
 
При регистрация ще получите 100 лева да залагате без риск, да БЕЗ РИСК, Можете само да спечелите, защото ще получите 100 лева напълно безплатно 
само от банера

  1. Минималната сума на първи депозит, върху който може да се получи бонус е €10 (20 лева или $10).
  2. Максимален размер на безплатния залог - 100 лева (€50 или $50).
  3. Безплатен залог се изплаща върху стойността на първия направен от Вас залог на спортни събития. Сумата на безплатния залог е равна на 50% от стойността на първия залог.
  4. За получаване на бонуса може да се използва единичен, както и комбиниран залог. Бонус върху системни залози не се изплаща. Минимален коефициент на първия залог, за да се получи бонус - 1.50 (за единичен залог, както и за всяко събитие в комбиниран залог).
  5. Бонус сумата се изплаща върху залог, направен в рамките на 7 дни след първия Ви депозит в Offsidebet.
  6. Офертата е валидна само за първи депозит направен след 00:00 часа българско време на 8 Ноември 2010.
  7. Сумата на безплатния залог не може да надхвърля 50% от стойността на първия Ви депозит в Offsidebet.
  8. Безплатният залог е под формата "winnings only", т.е. клиентите получават САМО чистата печалба от залога, като Offsidebet ще приспадне стойността на направения залог. Пример: за безплатен залог от 100 лева, заложен на коефициент 1.80 - клиентът ще получи само чистата печалба от 80 лева, като Offsidebet ще приспадне от клиенската сметка стойността на залога.
  9. Бонус сумата трябва да бъде изиграна в един залог.
  10. След получаване на безплатен залог, бонусът и сумата на депозита, за който е получен безплатен залог трябва да бъдат изиграни поне 3 пъти преди теглене! Пример: За депозит от €100 и получен бонус от €50 трябва да направите минимален оборот от €450 в сметката си за спортни залагания след получаване на бонуса, преди да можете да изтеглите средства.
  11. Минимален коефициент за превъртане след получаване на бонуса - 1.70! При превъртане на бонуса на комбинирани залози - минимален коефициент от 1.50 на всяка селекция в комбинацията. Системни залози не се броят към условията за превъртане на бонуса.
  12. Залози на Бейзбол Парични Коефициенти, не се считат към изискването за превъртане.
  13. Офертата е валидна само за един потребител на домакинство, семейство, IP адрес или среда, в която се използват споделени компютри (училище, клуб, библиотека и др.) Повече от една сметка на домакинство е забранена!
  14. Офертата е валидна само за български граждани с регистриран адрес в България. Запазваме си правото да изискаме копие от личната Ви карта преди да кредитираме сумата на бонуса по сметката Ви.
  15. За получаване на бонуса се квалифицират всички видове депозити.
  16. При теглене на средства преди получаване на бонуса, губите право да получите този бонус.
  17. При нарушаване на условията на бонуса или откриването на залози, които поради бонус или друга промоция, водят до гарантирана печалба за единичен клиент или група клиенти, Offsidebet си запазва правото да отмени бонуса, както и да отмени залог, направен със средствата от бонуса. Offsidebet си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, за да покрие административните си разходи.
  18. Offsidebet.com си запазва правото да измени и/или отмени тази промоция по всяко време, без предварително уведомление!