неделя, 31 октомври 2010 г.

Коко Динев подготвя нов удар, примамва Курдов с по 5000 лева на гол!

http://skandalno.net/wp-content/uploads/2010/03/koko1.jpg
www.blitz.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев подготвя нов трансферен удар след тези с Гара Дембеле, Базил де Карвальо и редица други футболисти. БЛИЦ разбра, че "смърфовете" правят опит да отмъкнат Атанас Курдов от градския съперник Ботев.

Юношата на Левски не спира да бележи с екипа на "канарчетата", а с 25-те си попадения уверено води тима на Марин Бакалов към "Б" група. 22-годишният бивш играч на Леверкузен днес отново бе над всички, реализира 4 гола във вратата на Стамболово при успеха с 5:0, като успя да се отчете с хеттрик в рамките само на 3 минути.

БЛИЦ разбра, че дясната ръка на Коко Динев Атанас Узунов вече няколко пъти е звънял на Курдов, за да му отправя предложение. Кумът на Христо Стоичков казал на младока, че ще има специален бонус от по 5000 лева за всеки гол с екипа на "смърфовете". Курдов обаче не желае и да чува за преминаване на "Лаута". Той вече сподели пред БЛИЦ, че за него е страхотно удоволствие да радвам великата публика на "канарчетата" и с попаденията си иска да помогне на Ботев да се върне там, където му е мястото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар