вторник, 11 март 2008 г.

ЦСКА иска немци от Бундеслигата

Двама германски футболисти, подвизаващи се в Бундеслигата, са част от летния трансферен списък на ЦСКА, научи „Топспорт". Става въпрос за 25-годишен офанзивен халф и за 27-годишен полузащитник, който играе по-успешно по лявото крило. От Борисовата градина не пожелаха да съобщят подробности, като само уточниха, че договорите на играчите с техните клубове изтичат на 30 юни тази година.

В ЦСКА ще обърнат по-голямо внимание на лятната селекция от средата на април нататък. Според непотвърдена информация единият от футболистите е в Арминия (Билефелд), а другият в Дуисбург, където е българинът Благой Георгиев. С екипа на „зебрите" е играл и ветеранът Илия Груев.

Именно от Дуисбург в ЦСКА пристигна като свободен агент холандецът Куидо Ланзаат.
В същото време стана ясно, че се е появил нов кандидат за контролния пакет акции на „червения" клуб. Наскоро Александър Томов е имал среща с него в Лондон.

Реален интерес към собствеността на ЦСКА продължава да съществува от страна на украинския милиардер Константин Жеваго, който е на път да закупи металургичния комбинат „Кремиковци", след като първият му опит да се споразумее с индиеца Прамод Митал и българското правителство бе неуспешен.

www.topsport.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар