понеделник, 17 март 2008 г.

Генов залюби вдовицата на Мартеничката

17 март 2008 17:10

Автор: Иван Атанасчев

Антон и Мария често ходят в "Час Пик", в сряда пак са били заедно


Генов залюби вдовицата на

Мартеничката

Антон Генов преживява бурна любовна връзка с вдовицата на Николай Попов-Мартеничката Мария, разбра db. Мартеничката, който е бивш президент на Локомотив Пловдив, бе показно убит на 1 март 2005 година. Причините за убийството, както и самият наемник, извършил покушението, така и не бяха разкрити. Тогава в медиите се лансира версията, че кумецът на Николай Гигов се е забъркал в афера с дрога, заради което последвал разстрела.

Антон и Мария от известно време движат заедно и често се срещат във Варна, където живее дамата. Това е причината Антон Генов да си издейства наряди около морската ни столица, като любимото място за срещи с Мария е култовото заведение "Час Пик“.

Според източник на db, през цялата изминала седмица рефер номер едно на България е бил във Варна. Една от дамите, които танцуват около Антон Генов и Вили Вуцов, е именно въпросната госпожа, която се вижда на заснетия видеоматериал. Както е известно, снощи Канал 3 тиражира клип от GSM камера, в който се вижда как Вуцов-младши, Антон Генов и тъчреферът Краси Керезов гуляят и около тях обикалят засукани госпожици.

www.donabalon.eu

Няма коментари:

Публикуване на коментар