четвъртък, 25 септември 2008 г.

Гриша Ганчев призна: Купувал съм мачове




Собственикът на Литекс Гриша Ганчев сподели, че преди време е купувал мачове, но сега от години оранжевите не са прибягвали към този порочен. Ганчев също така каза, че никога няма да се откаже от Литекс и няма да напусне Ловеч.

"Навремето съм купувал мачове, но тогава бяха такива времената. Сега мога да кажа, че Литекс е един от малкото отбори, който сега не купува мачове. Също така искам да заявя, че никога няма да имам интерес към закупуването на Левски и ЦСКА, аз съм бил и сигурно ще си умра като местен патриот и нямам намерение да се занимавам с така наречените родни грандове", заяви пред "Дарик" Ганчев

„Не може хора, които наливат по мои груби сметки над 150 млн. лева във футбола да ги управлява примерно Леков. Значи те са имали акъла да изкарат парите, да ги сложат във футболния клуб, а пък да нямат акъл да кажат как да се развива първенството или какво е най-добре да се направи за да се развива спортът футбол като цяло. Ако това не стане, ако Боби Михайлов не иска, вече има нови конгреси. В крайна сметка навсякъде по света всеки си управлява инвестициите. Това трябва да стане и във футбола. Моите уважения към другаря Леков и останалите, които се редят по чартърите, но когато станат капиталисти и се научат как се изкарват пари и се издържат отбори, как се мятат по 5-6 млн. на година, тогава да заповядат”, каза още Гриша Ганчев.

www.donbalon.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар