вторник, 8 декември 2009 г.

Паника на „Герена“: Черно море изхвърля Левски от Европа


www.donbalon.eu

Гонзо неприятно изненадан от тежкия жребий
Временно изпълняващият длъжността старши треньор на Левски Георги Иванов е останал крайно притеснен, след като стана ясно, че сините при победа утре над Брестник трябва са се изправят срещу Черно море в мач от 1/8 финалите за Купата на България. Гонзо е очаквал сравнително по-лек жребий с оглед ранния етап на състезанието. За Левски мачовете от турнира за Купата на България са много важни, за да си осигорят участие в евротурнирите догодина. Сините нямат почти никакъв шанс да се преборят с Литекс за шампионска титла. Към момента те изостават с 9 точки, което прави дори класирането им в тройката трудна задача. Именно спечелването на Купата би гарантирало на Левски участие евротурнирите догодина, а отпадането от Черно море ще се отчете като голям срам.

Самият Иванов призна веднага след мача със Сливен, загубен с 0-1, че отборът не е добра форма. Освен това у играчите има натрупана умора заради сгъстения цикъл, което допълнително утежнява ситуацията на "Герена", а срещу Черно море сините по традиция играят трудно.

Финансовият директор на тима Константин Баждеков също призна, че съперникът е много сериозен и че има вариант отборът да не продължи напред.

Няма коментари:

Публикуване на коментар