вторник, 8 септември 2009 г.

Ратко Достанич: С Гонзо търсим усилено нови играчи

От Топспорт.бг

"Не се страхуваме от Виляреал, Левски може само да спечели от подобни мачове"

Ратко

Треньорът на Левски Ратко Достанич бе гост в Актуално студио "Дерби" днес. Сръбският специалист призна, че тимът се нуждае от няколко нови попълнения, които ще бъдат привлечени в тима през зимния трансферен прозорец.

"С Гонзо мислим много сериозно за селекцията. До януари няма какво да направим, но вече знаем за кои постове ни трябват нови играчи. Търсим, но е трудно да намериш качествен футболист. Наясно сме на кои постове ни трябват нови играчи", заяви Достанич.

"Предстоят ни шест мача в Европа, в които всички играчи ще получат шанс за изява. Ще видим на какво ниво е Левски. Не се притеняваме от Виляреал. Ние можем само да спечелим от подобен мач. Това е страхотен отбор във всяко едно отношение, но нашите футболисти ще направят всичко възможно, за да се представят добре", допълни сърбинът.

"Нямам проблеми с никой от играчите в тима, както се говори по някои медии. Не пускам Лъчо Балтанов, защото той има постоянни проблеми с контузии. Георги Христов хвърля много сили в тренировките и съм сигурен, че ще направи всичко, за да подобри играта си", каза още треньорът на шампионите.

www.topsport.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар