четвъртък, 10 септември 2009 г.

Мартин Петров се оттегля от националния

10 септември 2009 12:58

Автор: don balon Фотограф: Десислава Комарова

Тинката също казва сбогом на представителния ни тим

Един от асовете в националния отбор на България Мартин Петров най-вероятно ще се оттегли от представителния ни тим, научи donbalon.eu.

Селекционерът на трикольорите Станимир Стоилов е останал изключително разочарован от безобразната форма, в която е изпаднал врачанина. Самият той също признавал, че вече е изгубил най-силното си оръжие, а именно бързината и взривоопасните рейдове, с които вършееше по лявото крило преди време.

Доскорошният лидер на лъвовете обмислял варианта да доиграе настоящите световни квалификации, като се включи и в предстоящите мачове с Кипър и Грузия.

За следващия цикъл обаче, когато ще стартира борбата за Евро 2012 в Украйна и Полша, е твърде вероятно звездата на Манчестър Сити да откаже да се състезава повече за България.

Според запознати той изпаднал и в психологическа дупка, заради проваленият в последния момент трансфер в Тотнъм

Друг от опитните ни играчи Радостин Кишишев пък със сигурност ще каже сбогом на националния отбор. Срещу Италия снощи Тинката може би вече изигра и последния си мач за лъвовете. Той ще бъде един от първите футболисти, които ще бъдат засегнати от предстоящото подмладяване на състава.

Както е известно, още снощи веднага след последния съдииски сигнал на мача с адзурите, когато вече беше напълно ясно, че България няма шанс да се класира за световното първенство, селекционерът Станимир Стоилов обяви, че вече започва да подготвя отбор за следващите квалификации.

Мъри обеща, че обновяването на трикольорите ще започне веднага, може би още в следващия двубой срещу Кипър като гост.

За мястото на универсалният Кишишев и поста ляв бек кандидати са Живко Миланов и Веселин Минев от Левски, а също така и пренебрегваният от дълго време Михаил Венков от Литекс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар