петък, 29 октомври 2010 г.

Най-смешните БГ-футбол лафове! 100% Смях на терена!

http://www.trud.bg/Images/Cache/Image_574260_2.jpgизточник: www.sportal.bg

"За мен няма никакво значение дали се казва Саидходжа, Спиро или Али Баба. Всички са еднакви."
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев

"Дано сега Любо Пенев се успокои, след като синът ми го няма. Да видим какъв централен нападател ще вземе - Тигъра от Парагвай или Мишката от Занзибар."
Бащата на Дормушали Саидходжа - Сафет

"Оградата на стадиона на Симитли може да бъде използвана за театър или за отглеждане на зайци, но не и за футбол."
Бившият изпълнителен директор на Миньор (Пк) Георги Славчев

"Петото място на Емил Велев в класацията за най-добър треньор на "А"-група, е меко казано скандално. Ако треньорът на шампиона е пети, значи пред него са Моуриньо, Капело, Ериксон".
Наставникът на Славия Вили Вуцов пред Канал 3

http://piperlivo.com/files/teasers/vili_slavia1.jpg"Съдията се представи по срамен начин. Той е един Чарли Чаплин. Няма от какво да се срамуваме. Преди двубоя заявих, че ако съперникът ни е огън, то ние сме водата. Да, ама ние станахме на бензин и керосин."
Бившият треньор на Пирин Наджи Шенсой

"Какво значи, че на Лазаров му се приискало той да я бие? Ами аз може да искам да стана шеф в Барселона. Така безотговорно дузпи може да си бием в махалата, докато си пием бирата."
Георги Илиев-Майкъла за пропуска на Електричката в мача Черно море - ЦСКА (1:0)

"Твърдя, че има сценарий нашият отбор да бъде сред изпадащите в Б група. Българският футбол в своето падение и корупция стигна не дъното, а ядрото на Земята. Такова нещо никога не е имало."
Треньорът на Миньор (Пк) Антон Велков

"Съседите ни постоянно се оплакват от шумния секс, който правим с приятелката ми Дарина. Вече имаме десетина акта за нарушаване на тишината."
Халфът на ЦСКА Коста Янев пред "Нощен Труд"

"Докато има съдии като Баничката и странични като Мекицата, няма да има футбол. Това са хора, които нямат капка морал. Но рибата мирише откъм главата. Футболният съюз трябва да се отърве от такива баници и мекици, които само вредят."
Почетният президент на Локо (Пд) Христо Бонев

"От сто изиграни мача в българското първенство, 102 са уредени! "
Опозиционер №1 във футболна България Ивайло Дражев

"Какво да кажа, вината е само в нас. Направо се излагаме. Няма какво да коментирам, това е срам. Трябва да се обесим на гредата всички."
Екскапитанът на Ботев (Пд) Илиян Гаров след загубата с 0:4 от Локомотив (София)

"За мен най-добрият вариант за заместник на Бербатов е Гонзо. Има и други варианти - Миро Манолов, Макриев. Но на България е нужно голямо говедо, каквото е Гонзо."
Бившият старши-треньор на Левски Вили Вуцов

"Играчите на Левски са много суетни. Обикновено след тренировка е доста натоварено пред огледалото. Като светофар в София около 17 часа. Всички се блъскат голи и трябва да внимаваш да не ти откраднат гела."
Нападателят на Левски Христо Йовов в "Шоуто на Азис"

"Аз не се предавам лесно, Ботев ще остане в "А" група. Създадохме доста проблеми на Левски и не мисля, че играхме като шматки."
Бившият треньор на Ботев (Пд) Коце Ангелов

"Рядко ми се случва да правя секс по 2-3 часа. Обикновено минавам по-бързо, защото съм много изтощен от тренировките. Лягам и заспивам, като пребит съм. Не кръшкам на жена си. Чуждите жени, естествено, са по-апетитни, но не всичко, което хвърчи, се яде."
Бившият нападател на Черно море Георги Какалов пред "Нощен Труд"

"Националният отбор е като горещ картоф. Не се притеснявам, че някои не ме харесват. Много хора ми казват, че имам крив характер. Напротив, моят характер си е много прав-казвам каквото мисля."
Йордан Лечков

Няма коментари:

Публикуване на коментар