сряда, 27 октомври 2010 г.

Ултрасите се заканват: Ще извадим ЦСКА от Лига Европа

Червените фенове планират зулуми срещу Бешикташ, предизвикват жестоки санкции за клуба


Най-запалените фенове на ЦСКА са крайно решени да доведат войната с "Титан" докрай и да извадят любимия си отбор от Лига Европа, научи donbalon.eu от сигурен източник. Част от най-фанатизираните привърженици на армейците са се амбицирали да правят сериозни простотии и зулуми на задаващият се мач срещу Бешикташ през следващия месец от трибуните на стадион "Васил Левски", с което да генерират минимум доста солена глоба за ЦСКА от страна на УЕФА.
Играйте мачовете от България и целият свят със 100 лева бонус


От агитката на червените са се сетили да си изпълнят плана тарикатски, тъй като мутрите на Калоян Стоянов нямало как да тръгнат да ги бият директно на съоръжението в центъра на София. Това щяло да предизвика огромен скандал, а Цимбика и компания също не били вчерашни и не смеели да действат така, както в Перник и в евросрещите. Припомняме ви, че на мача срещу Рапид Виена Калоян Стоянов и приближените му опитаха да осуетят протеста срещу "Титан" с мирни средства и молби, докато в Перник онзи ден директно подхванаха част от ултрасите с прътове, боксове и други подръчни средства.

Запалянковците от крайните фракции обаче нямат никакво намерение да се смилят над пернишките бизнесмени и са крайно амбицирани да им докарат сериозни глоби от УЕФА. На двубоят с Бешикташ те замислили да мятат бомбички, да обстрелват терена с факли и тн. Освен това, феновете имали частичен респект от охраната на "Титан", което допълнително ги е мотивирало да пристъпят към плана с бомбичките, димките и факлите.

"Докато тия перничани са в ЦСКА няма да се спрем! Ще им докарваме нон-стоп глоби, ако трябва отбора от Европа ще извадим. "Титан" съсипва тима ни, няма да оставим нещата така", заканвали се армейските поддръжници.
автор: http://www.donbalon.eu/

Няма коментари:

Публикуване на коментар