понеделник, 25 октомври 2010 г.

Преглед на водещите новини в спортните медии (България)


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSINUnWWgyOwoTsCbHrrCB-7kOANG-MHBI_j0DDiGT9d0lb1HY&t=1&usg=__1_seGO4-AjGC4CpvHR-2wOW63Hc= 
Дучето се държи така все едно има акт 16 за сектор „Г" — заяви шефът на стадион „Българска Армия" Калоян Стоянов в отговор на нападките срещу него.
Уникален скандал разтърси ЦСКА за пореден път. Преди началото на мача срещу „Миньор" група от 50-60 човека начело с шефа на стадион „Българска Армия" Калоян Стоянов нападнали и пребили известния фен на „червените" Иво Цветков - „Главата".
Според самия потърпевш той е с избити два зъба и комоцио.
Веднага след като научи за инцидента председателят на националния фенклуб на „армейците" Димитър Ангелов - Дучето заяви, че ще сезира прокуратурата и вътрешния министър Цветан Цветанов по случая.
Ние живеем в правова държава и този човек трябва да си понесе наказанието" - категоричен бе Ангелов.
В същото време обвиняваният за побоя срещу „Главата" Калоян Стоянов отхвърли нападките и заяви, че той и неговите хора просто са предотвратили сбиване пред „стадиона на мира" в Перник.
Той от своя страна атакува Дучето, че подстрекава привържениците срещу собствениците на клуба.„Да не би той да притежава акт 16 за сектор „Г" - запита иронично Стоянов в ефира на „Канал 3".
„Ангелов изгони Божков и Томов от ЦСКА, дали вече не е време да изгоним него от клуба" - сподели още Калоян Стоянов.Проблемите в Бори-совата градина са крещящи и тази седмица собствениците на клуба трябва да вземат важни решения. Едно от тях ще бъде за взаимоотношенията с феновете и фенклуба.
Досега при различните собственици хората на Дучето в различна степен налагаха своето мнение, но в крайна сметка проблемите в Борисовата градина остават открити.

продължава на втора страница вестникът.

http://images.ibox.bg/2007/02/15/matthaeus/460x239.jpg
Селекционерът на България Лотар Матеус се хвана за главата и избяга от Перник, където трябваше да гледа срещата между „Миньор" и ЦСКА.
В 56-ата минута на двубоя при резултат 1:4 публиката,
а домакините обезумя и започна да мята факли и бомбички по терена.
Запалянковците от Перник останаха изключително недоволни от поредния слаб мач на любимците си, които са в дъното на "А" група. Те запалиха и димки, а дали заради отровните газове или от страх Матеус си тръгна на момента.
Германецът подскочи и изгледа учудено, когато гръмна първата бомбичка, метната от трибуните.
Съдията Александър Костадинов прекрати за кратко срещата, за да може мъглата да се вдигне от терена. След 4-5 минути играта бе подновена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар