петък, 29 октомври 2010 г.

С кафенце в ръката, преглед на печата!

http://mgzin.com/files/2010/09/lothar-mateus.jpg
Кого подкрепя Лозанова и на кого го крепи, е ясно. Не е ясно дали Валери Божинов ще вкарва повече при толкова всeотдайна жена. Или просто ще го вкарва.За Матеус вече не се притесняваме. Ще свикне бързо с българската действителност, щом ще му помага Николета от Града на греха. За мача с Швейцария през март чакаме подкрепата на някой дедо владика. Или в краен случай - на дедовия.

http://i.actualno.com/club.bg/files/2010/09/07/15a756073e.jpg



Лотар Матеус да е спокоен. Националният отбор получи мощна подкрепа - 800 кубика силикон, зареден в циците на Николета Лозанова, ще се тресе за успехи на националния отбор. Така тя реши да се обяви в подкрепа на отбора.


Българин проби в Серия А, пише на първа страница всекидневникът.
Радослав Кирилов дебютира за представителния отбор на Киево вчера. 18-годишният нападател се появи в игра в 83-ата мин при домакинството на Сасуоло в третия кръг за Купата на Италия, спечелено с 2:0. Българинът смени Москардели, който 4 мин по-рано оформи крайното 2:0.
След 9 кръга в Серия А Киево е на 4-о място, което дава право на участие в Шампионската лига. В следващия кръг на Купата на Италия Летящите магарета играят срещу Новара.

Заради Данчо Лечков Хер Матеус се друса във влак, пише на първа страница "Меридиан мач"
Лотар пътува 700 километра, за да гледа Иван Стоянов
Националният селекционер Потар Гвус ще се друса 700 метра във влак. $а да гледа племенника на Печков Иван Стоянов в мача на Алания със Зенит, научи ..Меридиан Мач". Срещата е в неделя, а предния ден немецът ще бъде в Москва за двубоя Спартак - Ростов. Там чой ще следи под лупа изявите на Чавдар Янков. Веднага след мача хер Матеyc ще се натовари на влака от Москва до Санкт Петербург.
Междувременно немски сайтове съобщиха, че Матеус е в списъка на първодивизионния Кьолн за нов треньор.
http://www.segabg.com/online/IMG/3691/0020.jpg
„Титан" продава ЦСКА за €2 млн., продължава вестникът на първата си страница.
Собствениците на ЦСКА от „Титан" са решили твърдо да продадат клуба. Заради отчайващото му финансово състояние те са готови да го продадат за символичната сума от 2 млн. евро. Следващият мажоритарен собственисрие всички дългове на „червените", които надхвърлят 8 млн. евро. Ако ЦСКА не бъде продаден до Нова година, има огромен риск да загуби професионалния си лиценз.

Билетите за Лил от 10 до 18 лева, пише още всекидневникът на втора страница.
Ръководството на Левски пуска билетите за двубоя с Лил от групите на Лига Европа от петък (29 октомври). Притежателите на абонаментни карти ще могат да си купуват билети, които ще бъдат с отстъпка. Продажбата ще се осъществява на стадион „Георги Аспарухов", а цените за притежателите на карти са следните: Сектор А -14 лева, Сектор В -11, Сектор Б - 8 пева.
По-късно ще стартира и свободната продажба на останалите билети. Те ще бъдат с малко по-висока цена, като на този етап се знае само, че талоните за Сектор "А" са 18 лева, а тези за фенския "Б" сектор-10 лева.

Играйте мачовете през уикенда на сигурно,
само през нашия банер ще ви се покрият загуби за 100 лева

Няма коментари:

Публикуване на коментар